Forhindre Katastrofe Mens Camping

Det er ikke noe morsommere enn camping. En av de viktigste tingene å vurdere når camping er hvor du skal sette opp leir. Ikke alle campingplasser er skapt like, og valget du gjør om campingplassen din kan gjøre opplevelsen din enten god eller dårlig. Her er litt råd som kan hjelpe deg med å velge en god campingplass.

Visste du at et enkelt speil kan redde livet ditt? Hvis du er camping og ender opp i en overlevelse situasjon, en enkel håndholdt speilet kan brukes til å signalisere for hjelp mange miles away. Ikke Kjøp standard glass speil, mange camping forsyne butikker selger speil laget av Lexan som vil flyte og er praktisk talt uknuselige.

Når det gjelder mat, ta med bare det du trenger på en campingtur. Ekstra mat ute i villmarken er et visittkort for ville dyr å komme på besøk på campingplassen din. Hvis du finner ut at du har ekstra mat, bind den opp i klut og handg den så høyt du kan i et tre vekk fra din umiddelbare campingplass. Dette vil bidra til å holde deg fra uønskede dyr introduksjoner.

Hvis du har små camping med deg, pakke noen kunstforsyninger. Når du kommer til nettstedet ditt, vis dem hvordan du gjør blad rubbings. Det er alltid en rekke blader i alle former og størrelser, så prøver dem alle ut vil ta en stund. Barna vil være glade, og du vil ha litt fred og ro mens du slapper av og ser på dem.

Når du pakker sammen campingplassen for å dra hjem, legger du igjen noen logger og litt oppteling for neste campinggruppe som kommer sammen. Hvis du noen gang har kommet til nettstedet ditt etter mørkets frembrudd, vet du hvor tøft det kan være å finne ved! Det er en veldig fin pay-it-forward gest som sannsynligvis vil hjelpe ut mer enn du kan forestille deg.

Hvis du er interessert i camping, og du er ny til aktiviteten, så du bør aldri starte alene. Det kan være ganske farlig hvis du ikke vet hva du gjør, så det er viktig å ta med en erfaren venn for å hjelpe deg å lære tauene.

Når camping med barn, lage spesielle tema frokoster. Ta med flere, små esker med lett å fikse mat, for eksempel korn, frukt, snacks og andre raske, men sunne, måltider. Når de våkner opp, må de søke i «jungelen» for frokost. Dette er en flott alternativ måte å holde barna fornøyde mens camping.

Ta med nok mat og snack elementer for å vare deg gjennom hele turen. Du ønsker ikke å bruke tiden din på å få mat hvert måltid, kos deg mens du er camping. Ta med frokostblanding, pølser og alle de andre favorittmatene dine som vil fyre deg opp gjennom hele turen.

Forhåpentligvis etter å ha lest rådene i denne artikkelen, har du en klarere ide om hvor du skal sette opp din neste campingplass. Husk, hvor du velger å sette opp leiren kan være den faktoren som bestemmer om turen vil være morsom eller ikke, så velg klokt og forberede seg på opplevelsen av livet.